Tiedolla johtamisen keskus BIC mukana SuomiAreenassa!

31.5.2024Uutiset

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena järjestetään jälleen Porissa 25.–28.6. Tiedolla johtamisen keskus BIC on mukana, niin kansalaistorilla kuin keskustelutilaisuudessakin.

SuomiAreena kuva.

Ovatko tekoälykkäät palvelut ratkaisu osaaja- ja tuottavuuspulaan? Entä voiko niillä parantaa työntekijä- ja kuntalaiskokemusta? Miten niitä rakennetaan ja kenen toimesta? Mm. näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Tiedolla johtamisen keskus BICin ja RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen yhetistyössä järjestämässä keskustelutilaisuudessa. Tekoälykkäät palvelut – tulevaisuuden ratkaisu vai ongelma? keskustelutilaisuus järjestetään perjantaina 28.6. klo 12–12:45 SuomiAreenan Rannan lavalla.

Keskustelun panelisteiksi saapuvat BICin tutkimuspäällikkö Mikko Pakkasela, RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen tutkimuspäällikkö Pekka Suominen, Gofore:n AI Advisory Harri Juntunen, Headai:n Chief Marketing Officer Anu Passi-Rauste sekä Porin kaupungin tietohallintojohtaja Ilkka Manninen. Paneelikeskustelun juontaa Satakunnan ammattikorkeakoulun lehtori Hanna Kiviranta, joka toimii myös Digiakatemia 2.0 -hankkeen projektipäällikkönä.

Kuva on näyttökuva SuomiAreenan tekoälykkäät ratkaisut -keskustelutilaisuuden puhujista. Kuvassa on pienet potrettikuvat henkilöistä, ja heidän nimensä ja tittelinsä kirjoitettuna auki.

Lisäksi Tiedolla johtamisen keskus BIC on kansalaistorilla tiistaina ja keskiviikkona (25.–26.6.). Siellä paikkamme on numero 26, eli Porin torin Eteläkauppatorin puolella. Kansalaistorilla olemme älyn ytimessä, kun tutustumme MFamk-hankkeeseen ja keskuksemme toimintaan. MFamk-hankkeessa yhteistyössä kanssamme ovat Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) ja Marketing Finland.

SuomiAreena on festivaali, jossa jokainen voi olla mitä on. Siellä tapaa monenlaisia ihmisiä, saa erilaisia ajatuksia, sekä voi osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun. Nähdäänhän SuomiAreenassa?

Jaa artikkeli

Lue myös